Webshop

 

 

De belangrijkste factor voor succes bent u zelf. Zorgen voor een mooie, gezonde huid is geen alarmplan waaraan je begint wanneer de eerste rimpels zich manifesteren.

 Het is een levenslang proces, een ritueel waarmee je best begint vanaf jeugdige leeftijd. 

Omdat dit onze ervaring is, ondersteunen wij u met exclusieve, geconcentreerde verzorgende producten en bijzondere behandelingsconcepten.

Heb je vragen of ben je opzoek naar de geschikte producten voor jouw huidtype, wij helpen je graag verder!

Uw bestelling kan worden afgehaald of worden verzonden*. 

MALU WILZ brengt kostbare plantenextracten en vooruitstrevende technologieën samen in één complete serie, die niet te evenaren is. Ons verzorgingssysteem biedt een scala aan mogelijkheden om aan de individuele wens te kunnen voldoen.

 Het samenspel van ons professionele kunnen en onze exclusieve producten,

maakt een bezoek aan ons instituut tot een onvergetelijke belevenis.

24hr day & night creams - 50ml

Art.nr. 0004
€35.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Malu Wil heeft diverse 24hr crèmes, aangepast voor uw huidtype.
Toepassing: 's morgens en 's avonds na de reiniging aanbrengen.

1. ANTI STRESS CREAM - couperose neigende tot droge, gevoelige huidtype
Zoethoutwortel extract en de Japanse high tech werkstof Biorusolie hebben een kalmerende en verkoelende werking. Gamma Orizonolie geeft een lichte UV bescherming, het Groene Thee extract beschermt tegen de vorming van vrije radicalen en Vitamine E beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf. Rijstolie, Bijenwas en Squalan houden de huid glad en soepel.

2. VITAMIN C COLLAGEN CREAM - rijpere tot normale huidtype

Verstevigende anti-aging-verzorging voor strakke contouren. Stimuleert de natuurlijke collageensynthese waardoor de huidstructuur en de contouren worden verstevigd. Lijntjes en fijne rimpels worden zichtbaar verminderd. Elastine verbetert de elasticiteit van de huid & hydrateert.

3. HYALURONIC ACTVE+ CREAM SOFT - Droge tot gecombineerde huidtype

Lichte, vochtinbrengende verzorging. Hyaluronic Active+ CREAM SOFT bevat de zeer werkzame hyaluronzuurformule met tweeledig effect. Drie verschillende hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en gecrosslinkt) verzorgen de huid direct na het aanbrengen met een extra portie vocht. De huid wordt optisch gladder en van binnen versterkt. Een speciale booster voor hyaluronzuur en elastine zorgt voor een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Macadamianootolie verzorgt de huid, maakt haar zacht en soepel en beschermt haar tegen negatieve milieu-invloeden.

4. HYALURONIC ACTIVE+ CREAM RICH - droge huidtype

Hyaluronic Active+ CREAM RICH bevat de zeer werkzame hyaluronzuurformule met tweeledig effect. Drie verschillende hyaluronzuren (hoogmoleculair, laagmoleculair en gecrosslinkt) verzorgen de huid direct na het aanbrengen met een extra portie vocht. De huid wordt optisch gladder en van binnen versterkt. Een speciale booster voor hyaluronzuur en elastine zorgt voor een duurzame structuurverbetering in de diepe huidlagen. Het verlies van het lichaamseigen hyaluronzuur wordt gecompenseerd en de eigen productie wordt gestimuleerd - voor een strakke huid en een jeugdige uitstraling. Sheaboter en allantoïne verzorgen droge huidgedeelten, maken ze zacht en soepel en brengen de lipidehuishouding in evenwicht.

5. THALASSO VITAL TREATMENT - droge huidtype

Een intensieve vochtigheidscrème met Algenextracten en Capuacu boter. Deze crème is een kostbare vitaliserende 24 uurs verzorging, die de huid bijzonder intensief verzorgd. Een hoogwaardige mix uit waardevolle Atlantische Algenextracten, tropische Capuacu Boter en Hyaluronzuur geeft een verzorgend en en vochtvasthoudend werkstofnet op de huid. De natuurlijke huidvochtigheid wordt gespaard, zodat de crème droogterimpeltjes tegen werkt. De intensieve vochtvasthoudende factoren in deze crème speciaal voor de vet- en vochtarme huid geven een speciale beleving aan de huid.

6. TENDER ROSE - normaal huidtype
Heerlijke 24h-verzorgingscrème met zinnenprikkelende rozengeur. Een verzorgingscrème die de barrièrefunctie van de epidermis versterkt. Beschermt tegen vrije radicalen en tegen vroegtijdige huidveroudering. Vocht inbrengend en zeer kalmerend, geschikt voor elk huidtype.

Bewaar dit product voor later

Lege Mereyt 9

2960 BRECHT

03 663 79 14

IBAN: BE58 7350 4300 9279

BIC: KREDBEBB

BTW nr: BE0478.038.566

 

XENSA

Beauty | Wellness


Wij kunnen geen betalingen met Bancontact verwerken.

 

 

 

Tel: 03/663 79 14
info@xensa.be

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 by Xensa.