xensa.jpg

Welkom bij Joziena & Lieke

Moeder en dochter, Joziena en Lieke heten u een warm welkom in ons modern schoonheidsintituut waar u in alle rust en privacy wordt behandeld. 

Schoonheidsinstituut Xensa is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in cosmetische huidverbetering en huidverjonging voor gezicht en lichaam.

We werken resultaatgericht en maken daarbij gebruik van innovatieve behandelingen, hoogwaardige huidverzorgingsproducten en nutricosmetics voor een natuurlijk jonger uiterlijk. 

Onze moderne schoonheidsinstiuut is uitgerust met 3 moderne comfortabele

Onze professionele kennis vormt de vaste basis voor een kwaliteitsbehandeling afgestemd op uw huidtype. De hoogwaardige kwaliteitsproducten van Malu Wilz ondersteunen op plantaardige basis uw huid voor een perfecte balans.

Tevens blijft Xensa steeds up to date met de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied schoonheidszorgen.

 

Graag adviseren we u persoonlijk over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek of huidanalyse!

Voetverzorgingen

Medische pedicure

Likdoorn verwijderen

Ingegroeide nagels

Gellack teennagels

Gellack 

BIAB

Manicure

Wimpers krullen

Wimpers kleuren

 

Huidproblemen

Relax gelaatsverzorging

Huidverbetering

Huidveroudering

Gelaat

Benen

Oksels

Bikini

Hennah Brows

Wenkbrauwcorrectie

Microblading

Powder Brows

Naturel Make-up

Avond Make-up

Bruids Make-up

Door het vacuüm worden de dode huidcellen en het vuil meteen weer opgezogen in een ander reservoir waardoor uw huid alleen in contact staat met het schone water. De porien worden hierin ook meegenomen en goed diep gereinigd. De huid voelt glad en schoon aan.

hydro-afbeelding-800x300.jpg
micro-needling-768x439.jpg

microneedling

Microneedling is nieuwe technologie die uitstekende resultaten bereikt bij huidveroudering waarbij venieuwing van de huid wordt gestimuleerd.  Microneedling zorgt voor een gladde, frissere huid, verfijning van grove porien, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken.