xensa.jpg

Waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan. 

Onze moderne schoonheidsinstiuut is uitgerust met 3 moderne comfortabele cabines waarin u in alle rust en privacy wordt behandeld. 

Klantvriendelijkheid en hygiene zijn hierbij zeer belangrijk.

 

Schoonheidsinstituut Xensa is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in cosmetische huidverbetering en huidverjonging voor gezicht en lichaam.

We werken resultaatgericht en maken daarbij gebruik van innovatieve behandelingen, hoogwaardige huidverzorgingsproducten en nutricosmetics voor een natuurlijk jonger uiterlijk. 

 

Onze professionele kennis vormt de vaste basis voor een kwaliteitsbehandeling afgestemd op uw huidtype. De hoogwaardige kwaliteitsproducten van Malu Wilz ondersteunen op plantaardige basis uw huid voor een perfecte balans.

Tevens blijft Xensa steeds up to date met de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied schoonheidszorgen.

 

Graag adviseren we u persoonlijk over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek of huidanalyse!

Naturel Make-up

Avond Make-up

Bruids Make-up

Wimpers krullen

Wimpers kleuren

Voetverzorgingen

Medische pedicure

Likdoorn verwijderen

Ingegroeide nagels

Gellack teennagels

Huidproblemen

Relax gelaatsverzorging

Huidverbetering

Huidveroudering

Gelaat

Benen

Oksels

Bikini

Wenkbrauwbehandelingen

Wenkbrauwcorrectie

Microblading

Powder Brows

Gellack 

Manicure

Door het vacuüm worden de dode huidcellen en het vuil meteen weer opgezogen in een ander reservoir waardoor uw huid alleen in contact staat met het schone water. De porien worden hierin ook meegenomen en goed diep gereinigd. De huid voelt glad en schoon aan.

hydro-afbeelding-800x300.jpg
micro-needling-768x439.jpg

microneedling

Microneedling is nieuwe technologie die uitstekende resultaten bereikt bij huidveroudering waarbij venieuwing van de huid wordt gestimuleerd.  Microneedling zorgt voor een gladde, frissere huid, verfijning van grove porien, rimpels en fijne lijntjes, verbetering van de huidstructuur, vermindering van bruine vlekken.