top of page

Verloop behandeling

 

Verloop van de behandeling
Elke behandeling start met een intakegesprek. Daarin bespreken we alle wensen en vragen en stellen een plan van aanpak op. Samen bepalen we de beste techniek, kleur en vorm voor uw gelaat. Pas als u tevreden bent met het design starten we het eigenlijke pigmenteren. De behandeling verloopt volledig pijnloos dankzij de lokale verdoving en neemt ongeveer een half uurtje in beslag. Het hele proces duurt ongeveer anderhalf uur.
Voor de prijs krijgt u 2 sessies, stel dat een 3 de sessie zou nodig zijn. Dan betaalt u 75 Euro (prijs pigment en naald) dit enkel binnen de 3 maand na de 1 ste behandeling.


Voor de behandeling


Vooraf de behandeling wordt er samen met u het intake-formulier besproken en ingevuld. Samen met u wordt er bekeken welke techniek het beste bij uw wensen past. 

Vooraf de behandeling adviseren wij alcohol, koffie, bloedverdunners, maandstonden, pijnstillers (paracetemol mag) te vermijden.


Na de behandeling

Er is ALTIJD een 2e behandeling nodig. Deze is inbegrepen in de prijs.  Heeft u nog een extra behandeling (binnen 6 weken) nodig dan betaald u hiervoor € 75/behandeling bij.

 

Hersteltijd verschilt per persoon. Met de juiste techniek zal zwelling tot een minimum beperkt worden en zal het weinig bloeden tijdens de behandeling.  Toch ook dit verschilt van persoon tot persoon. Ongeveer mag u rekenen op een 4 a 6 weken. Daarna komt de ware kleur pas tot uiting.

Cliënten krijgen na de behandeling na-instructies op papier. Het behandelde gebied zal na 3-30 dagen lichter worden. Het is aan te raden de nabehandeling na minimaal 6 weken plaats te laten vinden.
Daarna kan u laten bijwerken wanneer u vind dat de permanente make up te licht wordt.

 

Enige zwelling is normaal bij alle PMU behandelingen; het gebied mag indien nodig gekoeld worden met icepacks. Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling. Dit verdwijnt allemaal in de loop van de dagen.

 

De kleur zal 30%-40% zachter worden! De nabehandeling zal de ‘te zachte’ plekjes opvullen en de puntjes op de ‘i’’ zetten.

Afhankelijk van uw huidtype, blijft de semi-permanente wenkbrauw mooi tot ongeveer 10 maanden - 1 jaar. Hierna neemt de kleurintensiteit geleidelijk af. Dit is afhankelijk van een aantal factoren zoals; overmatig zonnen, vette huid,  Retinol houdende producten en transpiratie. Als u de PMU goed beschermt heeft u er langer plezier van.

Geen zeewater of zwembadwater, sauna of zonnebank voor 14 dagen na behandeling. Dit allemaal moet vermeden worden gedurende het proces van herstel, dus plan het goed in.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page