xensa.jpg

Welkom bij Joziena & Lieke

Moeder en dochter, Joziena en Lieke heten u een warm welkom in ons modern schoonheidsintituut waar u in alle rust en privacy wordt behandeld. 

Schoonheidsinstituut Xensa is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in cosmetische huidverbetering en huidverjonging voor gezicht en lichaam.

We werken resultaatgericht en maken daarbij gebruik van innovatieve behandelingen, hoogwaardige huidverzorgingsproducten en nutricosmetics

voor een natuurlijk jonger uiterlijk. 

Onze moderne schoonheidsinstiuut is uitgerust met

3 moderne comfortabele cabines.

Onze professionele kennis vormt de vaste basis voor een kwaliteitsbehandeling afgestemd op uw huidtype. De hoogwaardige kwaliteitsproducten van Malu Wilz ondersteunen op plantaardige basis uw huid voor een perfecte balans.

Tevens blijft Xensa steeds up to date met de nieuwste ontwikkelingen op het vakgebied schoonheidszorgen.

 

Graag adviseren we u persoonlijk over de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek of huidanalyse!

Voetverzorgingen

Medische pedicure

Likdoorn verwijderen

Ingegroeide nagels

Gellack teennagels

Gellack 

BIAB

Manicure

Wimpers krullen

Wimpers kleuren

 

Hydra-facial

Microneedling

Power Peeling

OxyGeneo

Gelaat

Benen

Oksels

Bikini

Hennah Brows

Wenkbrauwcorrectie

Microblading

Powder Brows

Naturel Make-up

Avond Make-up

Bruids Make-up

NIEUW

oXYGENEO 

OxyGeneo is een innovatieve behandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert.

 

Het exfolieert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. 

OxyGeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. 

Gelijktijdig exfolieert het de huid waardoor een optimale situatie ontstaat om essentiële werkstoffen in te brengen tijdens en na de behandeling.

Door het vacuüm worden de dode huidcellen en het vuil meteen weer opgezogen in een ander reservoir waardoor uw huid alleen in contact staat met het schone water. De porien worden hierin ook meegenomen en goed diep gereinigd. De huid voelt glad en schoon aan.

hydro-afbeelding-800x300.jpg
A6C437BE-93E2-447E-BA05-0400B090DDC3.jpeg

Power peelings

Get the glow! Het gebruik van het juiste huidverzorgingszuur kan wonderen doen. Met de nieuwe Power Peelings kan men specifieke huidproblemen behandelen met onmiddelijk zichtbaar resultaat.

Een chemische peeling is voor iedereen geschikt.!

 

Het is gunstig voor alle huidcondities van acne, pigmentatie, rimpels tot een gevoelige huid. Daarnaast zijn peelings ook geschikt als onderhoud voor een huid zonder 'problemen' om bijvoorbeeld huidveroudering te vertragen. Een peeling is goed voor elke huid.